DreamSKY

Weboldal készítés

Vállalkozásunk olyan cégeknek, egyéni vállalkozóknak vagy magánszemélyeknek tud segíteni, akik bemutatkozó és információs oldalukat WordPress felületen képzelik el.

Miért a WordPress?

A WordPress egy ingyenesen elérhető szoftver, mellyel egy minden igényt kielégítő honlap, blog vagy komplex portálrendszer is kialakítható. A rendszerben számos ingyenes és fizetős sablon, bővítmény és alkalmazás is elérhető. Ezek közt biztosan megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

Miért fizessek érte, ha ingyenes?

A megoldás lelkéért nem kell fizetni. A nyílt forráskódú szoftver szabadon elérhető. Akinek van kedve elmélyedni a WordPress világában és rendelkezésére áll több nap a rendszer felélesztésére, az bátran vágjon bele! Egy WordPress weboldal készítésénél a tudást és tapasztalatot fizetjük ki a szakembernek, aki nagyságrendekkel rövidebb idő alatt valósítja meg elképzeléseinket.

Fontos figyelembe venni, hogy a legtöbb olyan bővítmény, szolgáltatás vagy weboldal séma fizetős, melynek célja éppen a weboldal színvonalának, biztonságának vagy esztétikai színvonalának emelése. A bővítmények megvásárlásával a weboldalunk minősége jelentős mértékben emelhető. Az ilyen minőségi oldal nagyságrendekkel több fizető ügyfél eléréséhez vezet.

Mire van szükség az induláshoz?

A weboldal indítása előtt érdemes átgondolni, hogy ki fogja üzemeltetni a weboldalt, és mennyire szeretnénk „kézben tartani” annak összes funkcióját. Íme néhány elem, mely elengedhetetlen az induláshoz:

  • Regisztrált domain név
    • DNS szolgáltatás (általában ingyenesen biztosítja a domaint regisztráló szolgáltató)
  • Webtárhely/Email szolgáltatás vagy VPS (Virtuális Privát Server)
  • WordPress alap installáció

A honlap céljának meghatározása után kiválasztható a megfelelő „hosting” cég. Ő majd láthatóvá teszi a weboldalt a világhálón. A lehetőségek tárháza szinte határtalan. Sok jó szolgáltató biztosít lehetőséget a WordPress honlapunk elhelyezésére. A konzultáció során a megfelelő kiválasztásában segítséget tudok nyújtani, igény szerint pedig a teljes folyamatot önállóan végzem.